Gość DINO P10GT Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam! Wiecie może jaka jest średnica i gęstość gwintu na przewodach hamulcowych wchodzących do korektora siły hamowania, chodzi o Primere P10GT. Ostatni chciałem zakupic dwa odcinki z gwintem+ łączniki, ale facet mówi ze sa różne średnice gwintu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz53 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam Gdzie jak gdzie, ale w Pruszkowie na Ołówkowej jest zakład dorabiający przewody hamulcowe i mają wszystkie niezbędne końcówki. Polecam bo korzystałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DINO P10GT Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 A no własnie, nawet nie wiedziałem ze taki zakład tam funkcjonuje. Wielkie dzięki, jutro podjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 WitamGdzie jak gdzie, ale w Pruszkowie na Ołówkowej jest zakład dorabiający przewody hamulcowe i mają wszystkie niezbędne końcówki. Polecam bo korzystałem. czyli jak im dostarcze przewody w oplocie to mi dorobia koncowki :?: pamietasz jakie byly koszta :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz53 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam Ołówkowa 9, tel. 022-7586892 i 7586629 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam!Wiecie może jaka jest średnica i gęstość gwintu na przewodach hamulcowych wchodzących do korektora siły hamowania, chodzi o Primere P10GT. Ostatni chciałem zakupic dwa odcinki z gwintem+ łączniki, ale facet mówi ze sa różne średnice gwintu. masz M10x1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DINO P10GT Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 No włąśnie dzisiaj załatwiłem sprawe na ul Ołówkowej, gwint M10x1. Dwa odcinki po 15cm z koncówkami + 4 łączniki, koszt 44zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam Ołówkowa 9, tel. 022-7586892 i 7586629 Dzieki Grzesiu za info. "pomogl" nie dam bo nie moj topic pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.