Gość NEB Wojtek Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam, mam pytanie w mojej micrze pod siedzeniem kierowcy jest jakaś mala metalowa skrzynka do której sa przypiete kabelki. czy ktos wie co to jest i do czego służy, dodam ze jak sie to odłaczy, te kable to micra zapala i chodzi tak samo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 to jest sterownik tak zwany ECU steruje on dawką paliwa no i chyba jeszcze kontem wyprzedzenia zapłonu micrus jest na gaźniku i swobodnie może jeździeć bez sterownika ale może sie okazać że więcej pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 micry ka 10 z silnikiem 1,2 mają skrzynke pod siedzeniem pasazera a 1,0 pod kierowcy i mniejsza z tego co ja widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 moja bez sterownika nie chciala zagadac wogole lecz wydaje mi sie ze te do 89 roku mialy prostsza wersje i komp mial tam mniej znaczenia... w tych od 89 bez sterownika nie da rady jezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.