Gość Tomy Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Witam jestem szczęśliwym posiadaczem k11, jednak nie mam tylnej półki. Czy ktos wie może za ile można zdobyć półke?? Bo nie wiem czy opłaca siekupować czy moze spróbować zrobic samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotri Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 A od czego jest allegro? Ale mniej wiecej od 80zl w gore http://allegro.pl/search.php?string=k11+p%...new=0&pay=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomy Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Szukałem wczoraj cała noc i nie znalazłem. Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stasheq Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Ja chciałbym wyciąć sobie nową półkę z płyty mdf, albo podobnej, robił ktoś już coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomy Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Tez sie nad tym zastanawiam. Nie ma chyba w tym zadnej filozofii problem tylko jest z tym zeby dobrze wszystko wymierzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Obawiam się, że może dziwnie wyglądać i co ważniejsze kiepsko leżeć (czytaj latać i stukać)... ale nie będę zniechęcał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomy Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Wszystko zalezy od tego jak człowiek sie do tego wezmie. Oczywiscie jezeli wezmiemy poprostu płyte i ja dotniemy to faktycznie wszystko bedzie latac i stukac, ale jezeli dopasujesz do tego chwytaki posujace do nadkoli i odpowiednio obijesz płyte to powinno zadziałac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 jesli chodzi o próby to ja już próbowałem wpierw wyciołem z grubej płyty kształt, potem otwory na głośniczki (4szt + gwizdki) zachciało mi sie car auto hehehehe wkręciłem 2 śruby by miało sie na czym podnosić. ale powiem ze ... oryginał the best. nie lata nie puka a i wygląda fajnie. patrząc na koszty ok może sie troche ponad polowe kasy zaoszczędzi ale ta polowa kasy przekłada sie na komfort podróżowania wygodę obsługi bagażnika no i wygląd. polecam oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciulek Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 No nie ma to jak oryginał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.