Gość _PM_ Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Witam To mój pierwszy, ale zapewne nie ostatni post Stałem się posiadaczem Nissana Primera 1,6 z 2001 (bodajże jakaś literka i 11) . Mam tylko jedno pytanie jak gaszę silnik zaczyna mi migać czerwona kontrolka w kształcie samochodu z kluczykiem w środku. Czy to normalne?? Po odpaleniu silnika kontrolka gaśnie. Ps...wcześniej jeździłem Skodą i......Nissan bije ją na głowę pod względem komfortu :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czabryk Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Witam To mój pierwszy, ale zapewne nie ostatni post Stałem się posiadaczem Nissana Primera 1,6 z 2001 (bodajże jakaś literka i 11) . Mam tylko jedno pytanie jak gaszę silnik zaczyna mi migać czerwona kontrolka w kształcie samochodu z kluczykiem w środku. Czy to normalne?? Po odpaleniu silnika kontrolka gaśnie. Ps...wcześniej jeździłem Skodą i......Nissan bije ją na głowę pod względem komfortu :-)) Witaj. Obyś miał tylko takie problemy. Ta kontrolka to imbobilajzer. I tyle. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 dziwne u mnie ta kontrolka nie miga bez potrzeby :zdziw: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszo Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Witam! Ja mam w prawdzie P12 (czyli nowszy model) ale nie masz sie co martwić powinno tak być u mnie jak sie zamknie to tez miga a jak sie zamknie to przez jakis czas szybko miga. Też miałem mala zagadke z tym czy to jet ok ale w ASO powiedzieli ze tak ma byc. Także wszystko w porządku!!! Gorzej jak by ci swieciła na włączonym silniku Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DuMonde Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Nie telep się, to tylko immobiliser.Mam to samo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _PM_ Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Wielkie dzięki za info ....dziś rano nie mogłem się doczekać kiedy będę wychodził do pracy, żeby sie przejechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Witam!Ja mam w prawdzie P12 (czyli nowszy model) ale nie masz sie co martwić powinno tak być u mnie jak sie zamknie to tez miga a jak sie zamknie to przez jakis czas szybko miga. Też miałem mala zagadke z tym czy to jet ok ale w ASO powiedzieli ze tak ma byc. Także wszystko w porządku!!! Gorzej jak by ci swieciła na włączonym silniku Pozdrawiam mysle jednak ze by nie swiecila przy uruchomionym silniku ;-) Po prostu by swiecilia i silnik nie dzialal ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Mam taką samą Primerkę i tak samo się zachowuje immobiliser. Tak pewnie ma być. Pozdrawiam :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.