Gość peryskop Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 i ile go wchodzi w układ ??i czy faktycznie jest sens 5,1 ?? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 litrowa banka mi starczyla pol bylo malo. ja jezdze na ferrodo 4 czy 5.1 nie pamietam. z polki w norauto. nastepny ferrodo albo motul. na heblach nie oszczedzam. klocki ferrodo performance przod i premier na tyle. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 litrowa banka mi starczyla pol bylo malo. ja jezdze na ferrodo 4 czy 5.1 nie pamietam. z polki w norauto. nastepny ferrodo albo motul. na heblach nie oszczedzam. klocki ferrodo performance przod i premier na tyle. pozdro sie zastanawian nad motulem,narazie płyn a kiedyś........jakieś brembo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 litrowa banka mi starczyla pol bylo malo. ja jezdze na ferrodo 4 czy 5.1 nie pamietam. z polki w norauto. nastepny ferrodo albo motul. na heblach nie oszczedzam. klocki ferrodo performance przod i premier na tyle. pozdro sie zastanawian nad motulem,narazie płyn a kiedyś........jakieś brembo brembo w sensie tarcz? bo nie slyszalem o plynie... :/ ja teraz hebluje po org a na polce w garazu secik brembo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Jeżeli nie wyżywasz się na pedale hamulca to lej DOT 4, DOT 5 jest lepszy, bo wytrzymuje większą temperature, ale z tego co wiem to w czasie użytkowania szybciej absorbuje wode i trzeba częściej go wymieniać. Do standardowych hamulców spokojnie wystarczy Ci 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 kolego nie pisz 5 bo od tego to przewody splyna. jak cos komus radzimy to bardziej odpowiedzialnie czyli 4 lub 5.1 - oba non silicon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 no 5.1 drobne przeoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 itrowa banka mi starczyla pol bylo malo. ja jezdze na ferrodo 4 czy 5.1 nie pamietam. z polki w norauto. nastepny ferrodo albo motul. na heblach nie oszczedzam. klocki ferrodo performance przod i premier na tyle. nono ladny zestaw ile kosztowaly Cie ferodo performance? ja mam plyn dot 4 firmy organika zalany chcialbym go zmienic na cos lepszego np motula, jest sens? no i przewody hamulcowe elastyczne i czesc rurek(ostatnia zlaczka/trojnik--tylne kola) wymienic klocki mialy pojsc EBC green stuff albo ferodo premier w najgorszym przypadku(brak $$), los chcial i kupilem TRW bo przyszly zamiast premierow, ciekawe jak to bedzie hamowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 zestaw naprawde sie sprawdza teraz jeszcze doszly letnie kapcie 215 co tez pomaga zatrzymac cen dokladnie nie pamietam ale kupowane w IC minus znizka ceny sa w sklepie online na stronie. widze ze chcesz sie tez brac za przewody. ja jak sie cieplo zrobi to pewnie sie skusze na przewody w opocie. w wawie jest firma ktora dorabia na zamowienie. jak chcesz to dam znac jakie ceny/efekty jak bede po podmianie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 to czekam na ceny/efekty ciekawe czy skutecznosc poprawi sie na przewodach w oplocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 ciekawe czy skutecznosc poprawi sie na przewodach w oplocie znacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi