Gość faraonpoland Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Witam co to moze byc gdy dodaje gazu słychac jakby załaczało sie turbo Jesli temat był przerabiany to sorrka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 sprawdz łożyska altelnatora miałem to coprawda w toyotcie ale było tak jak piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Teraz mi sie przypomniał oze kiedys tez tak miałem, ale było to kilka lat temu, nawet mi sie podobało Tylko ze niepamietam kiedy to znikło. na pewno nic z pwodu tego nie wymieniałem, nie liczac jakichs filtrów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Witam co to moze byc gdy dodaje gazu słychac jakby załaczało sie turbo Na postoju też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faraonpoland Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Na postoju nie.Dopiero jak jade i wcisne pedał gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekN15 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 To, niestety mogą też być uszkodzone łożyska w skrzyni biegów. Na wszelki wypadek sprawdź poziom oleju w skrzyni. No chyba, że piszczy Ci pasek np. od alternatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość faraonpoland Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 wszystkie paski nowe.Pojade w poniedzialek do mechanika niech zajrzy.jestem chory jak cos mi nie gra wiec wole jechac za wczasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 mam to samo, jest to świst wzrastający razem z ilością obrotów podczas jazdy, z tym, zę raz jest a raz nie ma ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.