mehrer Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 a w ktorym miejscu macie miksery ? a zreszta przy tym to chyba sensowne bedzie po prostu doprowadzenie zimnego powietrza do puchy z filtrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATIzagan Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 ja myslalem zeby zrobic to tak .... uciac kawalek tej rury od obudowy i od tego momentu pociagnac jakas inna rure az do halogenu na dole a stary filtr zostawic tam gdzie jest ale nie wiem czy jest sens ale wydaje mi sie ze jest bo przeciez bedzie zimne powietrze sobie bral ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qn83 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 wczoraj chcialemcos pokombinowac,sciagamobudowe a tam dolnej czesci sienie da bodochodzi jakas rurka od gazu;/ i d*pa;/ jeszczeniewiem co wymysle :/ jak cos zrobisz to wklej fotki pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATIzagan Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 ok ale gdzies za tydzien dwa dopiero bede cos modzil z tym bo mam samochod u lakiernika ale mysle ze zrobie tak jak pisalem wczesniej na pewno cos da.....pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bond Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 ja montowalem dzisiaj stozek K&N. Calosc wyszla tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 to jest KN?? nie wydaje mi sie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Mi jakoś tez się nie chce wierzyć Jakiś taki zbyt czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 to jest KN?? nie wydaje mi sie ;-) kolor jakby nie ten no i troche cieplego bedzie lykal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 to nie jest K&N, moze KN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 kajeny sa w wiekszosci zbrojone, dobra whateva ;> to nie jest i tyle ;P ciepłe łyka ostro, tak jak u mnie, ale niedługo czas na małe strzyżenie błotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Mój też łyka ciepłe powietrze ale narazie przed cięciem nadkola wrzuciłem rurę kominkową fi 110 z za zderzaka i dmucha troszkę chłodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bond Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 to nie jest K&N, moze KN chyba wiem co kupowalem i za co placilem, a mocniej czerwony przez to ze zdjecie troszke retuszowane w Photoshopie a w sklepie jeszcze zaimpregnowane doklednie Cieplo narazie bedzie lykal bo nie ma czasu tego gdzies w inne miejsce przerzucic, ale z czasem kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 chyba wiem co kupowalem i za co placilem Nie obraź się ale jakoś wciąż nie mogę Ci uwierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bond Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 zmuszal nie bede... kupowane w Rako Tuning u raczej kompetentnego sprzedawcy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 K$N ma inaczej wykonczane elementy na koncu stozka i przy mocowaniu. chco bywaja tez i z czarnym zakonczeniem plastikowym . no moze to i KN ale teraz w lato to moze byc jeszcze gorzej jak masz filtr tak w samym silniku prawie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bond Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 wiem ale narazie czasu brak-sesja :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Bond dajesz go w nadkole i zobaczysz co to znaczy CAI albo jakas obudowa i rura pod zderzak, zadne nadmuchy nic nie daja... patrzac na te foty.. impregnowales filtr olejem? johny_fellow Ty tez sie nie ociagaj i wkladaj filtr w zderzak bo pojutrze zlot a trzeba cos pokazac szkoda ze mnie nie bedzie.... pozdr [ Dodano: Czw 07 Cze, 2007 15:39 ] ja dzis czyscilem i nasaczalem swoj stozek noname i nie bylo tak zle jak przypuszczalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 johny_fellow Ty tez sie nie ociagaj i wkladaj filtr w zderzak bo pojutrze zlot a trzeba cos pokazac Narazie z rury kominkowej zrobiłem tylko dolot zimnego powietrza ze zderzaka w okolicę stożka. A co do pokazywania "czegoś" to generalnie każda maszyna 1.6, z którą dzisiaj stanąłem na kresce dostała baty :D No ale sporo jeszcze do poprawienia, m.in. właśnie przy stożku. I zapłon chcę podjechać kiedyś porządnie wysterować. No i coś ssanie mi przestało działać i się dusi na zimnym silniku ale poszukam na forum co może być przyczyną i się podłubie No przyznam się, że w jednym na trzy starty z Pablo'sem dostałem bata. Tylko, że wtedy na dziko pojechało 5 aut i nie wiedziałem co się dokładnie dzieje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bond Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Bond dajesz go w nadkole i zobaczysz co to znaczy CAI albo jakas obudowa i rura pod zderzak, zadne nadmuchy nic nie daja... patrzac na te foty.. impregnowales filtr olejem? johny_fellow Ty tez sie nie ociagaj i wkladaj filtr w zderzak bo pojutrze zlot a trzeba cos pokazac szkoda ze mnie nie bedzie.... pozdr [ Dodano: Czw 07 Cze, 2007 15:39 ] ja dzis czyscilem i nasaczalem swoj stozek noname i nie bylo tak zle jak przypuszczalem W czasie zakupu gosc mi go jeszcze czyms zoltym spryskal twierdzac ze ten impregnat jest lepszy od tego seryjnie stosowanego w K&N. Wiec przystalem na propozycje. Niestety nie zwrocilem uwagi co to bylo. Co do nadkola to filtr docelowo ma tam wyladowac tylko narazie czasu mi brakuje... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 W czasie zakupu gosc mi go jeszcze czyms zoltym spryskal twierdzac ze ten impregnat jest lepszy od tego seryjnie stosowanego w K&N. Bond ale Ty wcale nie masz K&N więc pewnie ten stożek wogóle nie był niczym spryskany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bond Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Caly czas z gosciem rozmawialem o filtrze K&N i za to tez placilem. Skoro tak mowicie to chyba pojade to sprawdzic a jak sie okaze ze to nie to, to go normalnie spierdole. Fakt patrzylem i na stozku nie ma zadnego znaku ze to K&N. Nic nie jest wygrawerowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 A masz chociaż pudełko od tego stożka? Czy może chociaż jakieś karty gwarancyjne, instrukcje, naklejki etc, które standardowo znajdują się w zestawie ze stożkiem K&N :?: Wogóle to zobacz sobie mój post na poprzedniej stronie gdzie zamieściłem fotkę mojego dolotu z filtrem K&N - filtr K&N rozpoznasz też po jego kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 ja mam k&n z czarnym topem, czy tez gumowym, na tej gumie powinien byc znaczek :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bond Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 pudelko gosc zatrzymal. Co do znaczka nie mam nic co wiazalo by sie z K&N Wrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 jesli dobrze pamietam to nawet na cybancie jest wybite logo K&N. do kazdego sa 2 naklejki i manual. wszystkie k&n jakie widzialem i mialem byly fioletowe a nigdy czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi