Gość RozenPL Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Witam. Czy ktoś może mi podać średnicę głośników przednich oraz tylnych do N15? Miło widziane komentarze jakiej marki wybrać sprzęt. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Jakbys poszukal, to na pewno znalazlbys. 16, 5 cm, ale z przodu potrzeba podkladki z MDF (do kupienia na allegro) A tematow o glosnikach jest mnostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RozenPL Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Niestety nie mogłem znaleść na forum:( Nie jestem zbyt obyty z komputerem:) Czy te 16,5 cm jest na przód i na tył? Co to są te nakładki? czy mają jakieś potrzebne wymiary? Wstawiłem radio które ma 4x50 i mając fabryczne głośniki nie jestem w stanie wydobyć z niego dobrego dżwięku:( DALEJ PROSZĘ O PORADY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 RozenPL, wejdź do działu CarAudio i wpisz w wyszukiwarkę na dole "głośniki N15" wywali ci 4 strony z wątkami o tej tematyce. Jeżeli pomiomo to będziesz miał jeszcze jakieś pytania to zakładaj wątek i do dzieła. Jak pisze patriot12, maksymalnie upchniesz 16,5 na dystansach z mdf. Nie musisz przerabiać tapicerki ani kabli - pod tym radiem co masz to pójdzie. Pozdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RozenPL Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Dzięki. Właśnie odnalazłem dział CarAudio i juz tam piszę. Przepraszam że zaśmiecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek101120 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 na przodek pierscien z MDF tweetery+zwrotnica+midbasy 165mm polecam JBL na tyl tez pierscien z MDF i glosniczki z JBL 165mm wygluszyc drzwi i bedzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.