Gość Joy UK Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam. Mam Primere z 91. (zdjęcie poniżej) i chcę do niej założyć tylne lampy biało czerwone: Będą pasowały? Pozd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Będą pasowały. Ja też poluje na takie lampy , ale niestety są drogie , nawet używane. A u Ciebie ile takie lampy kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Tez sobie chcialem zafundowac ale czy nie bedzie wiochy?Auto stare a tu lampy jak po faceliftingu Fakt ze drogie cholernie :zly: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joy UK Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Będą pasowały. Ja też poluje na takie lampy , ale niestety są drogie , nawet używane. A u Ciebie ile takie lampy kosztują? Niewiem dokladnie ile, bo chce poszukac na szrocie, a na eBayu jeden z czterech fragmentow kosztuje 30 funtow. Przednie sa tanie, mozna uzywke kupic juz od 12 funtow. I fajne na eBayu widzialem boczne kieruunki biale i ciemne komplet 10 lub 15 funtow. A wiochy? Dlaczego? Te lamy sa po prostu ladniejsze. Mam nadzieje ze uda mi sie je kiedys wymienic i sa ocenisz Fajnie ze pasują Pozd... PS. Mozcie mi napisac jak wyjac tylna kanape w sedanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Znalazłem na allegro po 160 zł ( ok 28 funtów ). Może jeszcze można coś wynegocjować , uważam że to drogo. Nowe VALEO widziałem po 250 zł. Oczywiście te ceny to za sztukę. [ Dodano: Nie 18 Mar, 2007 15:52 ] PS. Mozcie mi napisac jak wyjac tylna kanape w sedanie? Siedzisko podrywa się do góry , jest na dwóch zatrzaskach. Oparcie po położeniu można odkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joy UK Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Oczywiście te ceny to za sztukę. czyli element w blotniki i klape? bo na ebayu sprzedaja oddzielnie. Siedzisko podrywa się do góry , jest na dwóch zatrzaskach. Oparcie po położeniu można odkręcić. znaczy mocniej trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaras Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 A przykładał ktoś z was od P11.144?? http://moto.allegro.pl/item187865012_lampa...b_z_bialym.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Oczywiście te ceny to za sztukę. czyli element w blotniki i klape? bo na ebayu sprzedaja oddzielnie. Siedzisko podrywa się do góry , jest na dwóch zatrzaskach. Oparcie po położeniu można odkręcić. znaczy mocniej trzeba Każda lampa oddzielnie. Mocniej trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaras Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Mam takie do liftback'a, czerwono białe. Są do zbycia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość berserk Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 a ja tak troszke z innym tematem wyskocze ale zwiazane z 2 zdjeciem a mianowicie gdzi emozna taki spojlerek sobie zalatwic? i ile moze kosztowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi