Gość SXDANY Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 wrzucajcie ciekawe pomysły co można zrobić w n15 2.0GTi '96. Za porady serdecznie dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Z takimi postami to szybko Cie moderatorzy zjedza Wymien olej,inne plyny, filtry, sprawdz stan rdzy, opony, hamulce. Jest tego sporo. A jesli pytasz o jakies dodatki to chyba kazdy ma swoje wyobrazenie i wymogi czego mu brakuje Uzyj opcji Szukaj i polataj po postach o N15. Co do postow to taka czcionke stosuje sie do ogloszen. Zapoznaj sie z zasadami pisowni na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Polecam wymienic wszystkie plyny ekspoatacyjne,filry, sprawdzic stan techniczny hamulcow i zawieszenia, umyc , wypucowac i cieszyc sie z posiadania fantastycznego wozka :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 człowieku najpierw wypadałoby się przywitać np. powiedzieć hallo,witka, dzień dobry czy cześć i czołem, wypełnić profil a później nie zadawać takich głupich pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 chodzi ci o przydatnego pod względem eksploatacji czy poprawiania osiągów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Na prawdę tak trudno poczytać dział NPT i projekty i prezentacje tam jest masa opisów modów :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Jesli jestes gibki to z ciekawych rzeczy możesz np. zrobić fikołka , ewentulanie jesli posidasz szyberdach to spróbuj stanie na głowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 słyszałem, że można z niej zrobić stolik do kawy ale tego nie widziałem możesz za to tak jak ja przystroić sobie częściami z niej garaż a tak serio to jak dopiero kupiłes to wymień co trzeba i zacznij autko ogarniać a potem jak już dojdziesz do tego czego ci w niej brakuje zmień to na lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.