Gość alien Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 witam mam pytanko posiadam micre K11 i mam stałe szyby z tyłu no i czy da rade zmienić je na takie odchylane czy są tam jakieś zaślepki coś w tym stylu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciulek Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Oczywiście że da rade.. Pytanie tylko czy się opłaca.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 odchylane szyby, są jak w maluchu na tej samej zasadzie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Oczywiście że da rade.. Pytanie tylko czy się opłaca.. Oplacac w sensie finansowym powinno bo czesci mysle ze max 100 zl. A czy to fajny gadget? Mialem w pierwszej micrze i uzywalem raczej sporadycznie. Otwieranie poprzez pasazera siedzacego z tylu lub od strony bagaznika. Z przednich foteli ciezko siegnac. Poza tym jak juz otworzylem to zdarzalo mi sie zapomniec zamknac i micra zostawala z uchylonymi skrzelami. Chociaz w trakcie jazdy sympatycznie wentylowaly wnetrze i nie bylo zbyt glosno. Co do robocizny to pewnie wiecej zajmie wyciagniecie starych okien z uszczelek niz przykrecenie 3 srub na strone i osadzenie uszczelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.