Ostek Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam, pytanie jak w temacie czy progi dostępne z wersji 4D pasują do 3D? - co zrobić z tylnymi błotnikami gdy się sypią ? Można gdzieś dostać całe "nowe"błotniki nie reperaturki(też ich brak) ;( Jak sobie radzicie z problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam, pytanie jak w temacie czy progi dostępne z wersji 4D pasują do 3D? Z tego co czytałem na forum to do 3D wersji ie było progów tylko brali z 4D i chyba docinali ale to poszukaj bo napewno było. - co zrobić z tylnymi błotnikami gdy się sypią ?Można gdzieś dostać całe "nowe"błotniki nie reperaturki(też ich brak) ;( Ja miałem wypadek i musiałem wymieniać tylny błotnik ale jako samego błotnika to ci nikt raczej nie sprzeda tylko ćwiartkę. Możesz poszukać po złomach. W łąsku koło Łodzi jest duży skład japończyków i wiem że sprzedają też ćwiartki. Cena oscyluje w granicach 200-400 zło zależy jak trafisz. Ja kupiłem z allegro za 100zł. ale juz sierp był spawany tzn. blacha na blachę i teraz chyba zaczyna wychodzić na wierzch rdza w tym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.