Szalony Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 i jak te spryskiwacze? Nie moge sie zebrac .... przeglad mam dopiero pod koniec czerwca, wiec troche czsu jeszcze jest. Na upartego to mysle ze zalatwiloby sie nawet bez spryskiwaczy Wszystko mam juz obmyslane.... dysze, pompka beda od Octavi...... tylko nie wiem czy podpiac sie pod zbiornik od spryskiwaczy szyb czy zapodac nowy oddzielny do reflektorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 jak znajdziesz konkretne miejsce pod maska to zrob osobny zbiorniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Wygodniej by było kożystać z jednego zbiorniczka... a nie da rady poprostu rozgałęzić tego węźyka od szyb i ew dać wężyk z mniejszą średnicą do lamp ?? Pompka powinna wydać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 myslelem tez o tym ale jak sie okazuje pompka do spryskiwaczy reflektorow dziala troszke inaczej. Mianowicie strumien ktory wylatuje z dysz jest duzo mocniejszy niz ze zwyklych spryskiwaczy tych na szybe, w ktorych to za wyczyszczenie szyby odpowiadaja glownie wycieraczki. Ta pompka do reflektoro dziala tak, ze uderza impulsami z duzym cisnieniem i podobno usowa wszystkie robale z obszaru swiecenie soczewy Jak bedzie w praktyce to sie okarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxi-Dyla Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Nie moge sie zebrac .... przeglad mam dopiero pod koniec czerwca, wiec troche czsu jeszcze jest. Na upartego to mysle ze zalatwiloby sie nawet bez spryskiwaczy Spokojnie by przeszedł przegląd bez spryskiwaczy, u mnie nie było problemu, jeszcze chłopaki oglądli jak są ksenony zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi