Gość lensa Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Witam. Od 2 tygodni jestem szczęśliwym (na razie ) posiadaczem Almerki N16 z 2006 roku (nowizna) z silnkiem QG15DE w wersji sedan. Mam pytanie czy ktoś kupił może wkład filtra firmy K&N. (nr katalogowy zaproponowany 332031-2). Wymiary tego wkładu różnią się delikatnie od wymiarów oryginalnego filtra (wymiary w mm. 29/279/167 przy katalogowych wymiarach filtra 34/282,5/168,5). Zastanawiam się jak te róznice wpływają na szczelność w puszcze. Dzięki za jakieś sensowne odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rskorup1 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Co chcesz uzyskać przez wymianę filtra w nowym samochodzie? Przyrost mocy?? Ja tez mam od 2 m-cy nowego sedana, moze mi podpowiesz, z góry dziękuje. rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.