Gość Dżodżo Opublikowano 10 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2005 Musze kupic nowe klocki na przod i tarcze oraz klocki na tyl.Dodam ze z przodu mam nowe tarcze (po zdarciu na nich juz jednej pary klockow). I tu mam pytanie jakie klocki (przod) i jakie tarcze oraz klocki na tyl kupic?????Chodzi mi o dobre i w miare tanie.Dzwonilem do jednego sklepu i mam do kupienia jakies podobno japonskie: Tarcze tyl - 100zl/szt. Klocki tyl - 100zl/komplet (4 sztuki) O przednie klocki sie nie pytalem bo dopiero dzis zauwazylem ze niedlugo bede musial je wymienic. Prosze o jakies rady.Z gory dziekuje. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przedszkolak Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 Jeżdziłem na ETF ok. 50 zł/komplet przód. Spróbój w Japan Cars lub internetowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yorey Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 Japońskie to najpewniej Kashiyama - kiedyś bardzo dobre klocusie, ostatnio niemożebnie krytykowane... Osobiście polecam Ferodo - tylko średnie (one występują w wersji wyczynowej czasem - ale nie ma sensu tego do cywilnego auta pakować) - dobry klocek, działajacy także w wysokich prędkościach, przy tym rozsądny cenowo (jakieś 150 PLN za kpl na przód). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 Japońskie to najpewniej Kashiyama - kiedyś bardzo dobre klocusie, ostatnio niemożebnie krytykowane... Osobiście polecam Ferodo - tylko średnie (one występują w wersji wyczynowej czasem - ale nie ma sensu tego do cywilnego auta pakować) - dobry klocek, działajacy także w wysokich prędkościach, przy tym rozsądny cenowo (jakieś 150 PLN za kpl na przód). A gdzie za taka cene moge kupic??? Jakis sklep internetowy lub cos w Lublinie moze?? POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yorey Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 hmm... popytaj w JC, w Intercarsie - wklep w wyszukiwarkę jakąś hasło "ferodo" - ale uprzedzam - czasem niektórzy straszną kasę za to krzyczą - jak kupowałem je pierwszy raz to w sklepie nieopodal krzyknęli mi bodaj 230 PLN, ale zorganizował mi mój mechanik i wziął poniżej 200PLN z wymianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 Dzieki bardzo. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalll Opublikowano 1 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2005 w Norauto maja Ferodo. Ja dzis wymienialem, zaplacilem 110 zl za kpl./przod. tyle, ze w n14 Cena w promocji bez wymiany. Wydaje mi sie, ze to tanio bo np. w Shell Autoserv chcieli 190 za same klocki...idioci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Mam do sprzedania klocki Ferodo na przód do Primery 1.6: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=3144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 JESLI INTERESUJA CIE ORYGINALY TO PROPONUJE UDERZYC DO TEGO PANA NA ALLEGRO http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1757909 MA ORYGINALNE CZESCI NISSANOWSKIE. SAM KUPOWALEM I NIE NARZEKAM :wink: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Mam do sprzedania klocki Ferodo na przód do Primery 1.6:http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=3144 Ale te chyba do 2.0 diesel nie pasuja z tego co widze na obrazku. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darecki Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Mam do sprzedania klocki Ferodo na przód do Primery 1.6:http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=3144 Te klocki to chyba do 1.6 bez ABS bo z ABSem mają jakieś sprężynki. W Elicie na Łopuszańskiej mi dobierali patrząc przez alufelgi porównywali z katalogiem. Palec i kopułkę w/g katalogu JC Auto mam identyczną jak micra i filtr paliwa też był inaczej skatalogowany. ale posiadam nr kat. jak ktoś potrzebuje. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi