Gość mihal Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Witam Czy ktoś wie może jaka jest minimalna dopuszczalna grubość tarczy wentylowanej do sunny N14 1.4 (GA14DS). Wiem że nowa ma 18mm, ale nie wiem czy są jakieś normy lub zalecenia co do grubości tarczy i kiedy należy je wymienić. Czy wszystkie sunny miały tarcze wentylowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szpara Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 graniczna grubosc tarczy 16mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 dokladnie 16mm, chyba wszystkie n14 mialy wentylowane tarcze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mihal Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 dzięki bardzo za info, muszę sprawdzić zatem moje tarcze przy najbliższej okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 ja tak daje po hamulczach ze po max 15tys zjechalem 1mm tarczy, chyba ze suwmiarka byla kiepska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.