Gość ALMERA Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 WITAM SERDECZNIE!!! JESTEM POSIADACZEM OD KILKU DNI ALMERY Z 1994ROKU. 1,6 BENZYNA PYTANIE MOJE JEST TAKIE. SKĄD MAM WIEDZIEĆ JAKI JEST TEN SYMBOL P? CZY SYMBOL TEN PRZYPISANY JEST DANEMU ROCZNIKOWI? CZY POTRZEBNY MI JEST TEN SYMBOL NP. PRZ EWENTUALNYM KUPNIE CZĘŚCI W SKLEPACH. CZY TEN SYMBOL JEST PRZYPISANY DO DANEGO MODELU SILNIKA? DZIĘKI : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m4rin3r0 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 ja nie rozumiem pytania :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Hmmmm z tego co wiem almerę zaczęto produkować w 1995 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Hmmmm z tego co wiem almerę zaczęto produkować w 1995 roku Ale nawet wtedy zadnego symbolu P nie bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 nie chce być bezczelny ,ale może to primera ,one były już produkowane i maja w oznaczeniu modeli literkę P np. P -10 P-11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 nie chce być bezczelny ,ale może to primera ,one były już produkowane i maja w oznaczeniu modeli literkę P np. P -10 P-11 Ha! no w 1994r to Primery byly... Moze faktycznie o to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m4rin3r0 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 -> nie chce być bezczelny ,ale może to primera :-) nawet mi to do głowy nie przyszło ehh ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 -> nie chce być bezczelny ,ale może to primera :-) nawet mi to do głowy nie przyszło ehh ;-) Z drugiej strony, to chyba wlasciciel wie, co ma wpisane w dowodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość m4rin3r0 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Z drugiej strony, to chyba wlasciciel wie, co ma wpisane w dowodzie teoretycznie tak - ale mogło się zdarzyć że właściciel pomylił P10 sedan z N15 sedan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Z drugiej strony, to chyba wlasciciel wie, co ma wpisane w dowodzie właśnie, On wie najlepiej jakie ma auto, ale rok produkcji i literka "P" nijak sie ma do almery Poczekajmy na wypowiedz autora posta (pisał go nie dawno ) wszystko sie wyjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiubik Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Almery o symbolu P nigdy nie było Pozdrawiam założyciela tematu heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ALMERA Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 WITAM SERDECZNIE!!!JESTEM POSIADACZEM OD KILKU DNI ALMERY Z 1994ROKU. 1,6 BENZYNA PYTANIE MOJE JEST TAKIE. SKĄD MAM WIEDZIEĆ JAKI JEST TEN SYMBOL P? CZY SYMBOL TEN PRZYPISANY JEST DANEMU ROCZNIKOWI? CZY POTRZEBNY MI JEST TEN SYMBOL NP. PRZ EWENTUALNYM KUPNIE CZĘŚCI W SKLEPACH. CZY TEN SYMBOL JEST PRZYPISANY DO DANEGO MODELU SILNIKA? DZIĘKI : SORKI, RZECZYWIŚCIE MUSIAŁEM BŁĘDZNIE PRZYPISAĆ LITERKĘ DO MODELU(JESTEM JESZCZE BARDZO FRESCH W TEMACIE NISSANA). FAKTEM JEST, ŻE Z PEWNOŚCIĄ POSIADAM PRIMERĘ Z ROKU 1994 Z GRUDNIA Z SILNIKIEM 1,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 WITAM SERDECZNIE!!!JESTEM POSIADACZEM OD KILKU DNI ALMERY Z 1994ROKU. 1,6 BENZYNA PYTANIE MOJE JEST TAKIE. SKĄD MAM WIEDZIEĆ JAKI JEST TEN SYMBOL P? CZY SYMBOL TEN PRZYPISANY JEST DANEMU ROCZNIKOWI? CZY POTRZEBNY MI JEST TEN SYMBOL NP. PRZ EWENTUALNYM KUPNIE CZĘŚCI W SKLEPACH. CZY TEN SYMBOL JEST PRZYPISANY DO DANEGO MODELU SILNIKA? DZIĘKI : SORKI, RZECZYWIŚCIE MUSIAŁEM BŁĘDZNIE PRZYPISAĆ LITERKĘ DO MODELU(JESTEM JESZCZE BARDZO FRESCH W TEMACIE NISSANA). FAKTEM JEST, ŻE Z PEWNOŚCIĄ POSIADAM PRIMERĘ Z ROKU 1994 Z GRUDNIA Z SILNIKIEM 1,6 No to teraz sie to trzyma kupy Tylko bedziesz musial nick zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Po pierwsze primo masz primere p10 z silnikiem GA16DE. Po drugie nie pisz z caps lockiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 temat wyjasniony, widomo co robi literka P przy Almerze-Primerze cHGW gdzie to ma byc czy sklonowac czy co... wiec temat idzie pod klodke Kolega Almera juz nie KRZYCZY do nas drukowanymi literami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi