Gość losluk Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Mam mały problem z almerą 1.4 96' 87 km. Przy nagrzanym silniku obroty nie spadają odrazu do 800 tylko zatrzymują się na 1300 przez kilka sekund (około 5-10 sek) i dopiero wtedy spadają na 800. Jest to trochę denerwujące i nie kwiem za bardzo o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekN15 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Też nie wiem o co Ci dokładnie chodzi. Czy te sekundy to mijają od chwili uruchomienia ciepłego silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość losluk Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Jak odpalam auto z ciepłym silnikiem to obroty mam na poziomie 800. Po przygazowaniu np. do 4000, obroty spadają na 1300 (zamiasta na 800) i się na chwilę zawieszają (na kilka sekund) i po chwili spadają na 800. Mam tak za każdym razem i nie wiem dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 To na pewno coś z przepustnicą i silniczkiem krokowym, według mnie do czyszczenia, miałem tak kiedyś - wszytsko wyczyściłemi hula już bez problemów jakieś pół roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość losluk Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Dzięki. Wyczyścić nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.