Gość siano Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 witam czy jest jakas roznica miedzy fotelami i kanapą miedzy medelem almery 3 dzwiowej a 5 dwiowej ja mam almere n-15 3 dzwiowa i chce wsadzic fetele i kanape z wersji 4 dzwiowej sedan GX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 hmmm a jak rozwiazesz wsiadanie na tył ?? siedzenia przednie z sedana nie sa składane/uchylane.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 przód - (tak jak kolega napisał) w wersji 3d są "łamane", wersje 4d i 5d nie maja tej "funkcji" bo z tyłu sa drzwi tył - napewno sa roznice przy rocznikach (przed i po lifcie) a mianowicie w innych miejscach sa mocowania oparcia do scianki. W sedanie oparcia maja tez inny kształt niz te w 3d. Jak chcesz to mozemy sie kiedys umowic to porownasz mojego sedana z Twoim... PS. Jesli nie bedziesz mogł zamontowac siedzen to mogłbys mi podac namiary na goscia skad masz fotele? Poszukuje do swojego sedanika nowych... [ Dodano: Nie 25 Mar, 2007 21:55 ] hehe juz wiem ktore kupiłes... Tez sie zastanawiałem nad tymi pomarańczowymi Musze je zobaczyc! Daj znac jak zamontujesz... No i czy sie udało zamontować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumień Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam, a ja mam pytanie o fotele, ale z innej beczki. Wiecie może jak wymontować fotel bez odkręcania szyn?? (czy da się to zrobić?) Z góry dzięki za odpowiedzi!! Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.