Gość sokens Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 elo Panowie gdzie znajde silniczek od wycieraczek i silniczek od spryskiwaczy!! szumi mi w cb kiedy spryskuje lub chodza wycieraczki i musze kondensatorki założyć jednak nie wiem czy nie trzeba rozkopać pół auta bo nie wime gdzie je znaleść napiszcie mi co trzeba zdemontowac aby do takowych podzespołów się dostać - pozdr sokens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skuler Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 pod maska po lewej stronie przy samych wycieraczkach (stojac przed frontem auta) proponuje pojsc sladem wezyka spryskiwaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z2maciek Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 silniczek spryskiwacza - ja u siebie wyciągałem od spodu, spod zderzaka, nie musiałem w tym celu niczego demontować ale nie dam głowy czy u Ciebie tak się da bo u mnie plastiki w tamtej okolicy są trochę zmięte. silniczek wycieraczek - otwierasz maskę i masz go po lewej, na ściance dzielącej komorę silnika od kabiny. ciężko nie poznać. gdybyś miał z tym problem - włącz wycieraczki to zaraz go wysłuchasz. Kondensatorki - pewnie pomogą, ale czy problem zlikwidują ? może się jeszcze okazać konieczne wstawienie w szereg cewki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.