Gość Asik Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam, czy ktos z was ma skorzane fotele w swoim autku ? mam na mysli fabryczne wyposazenie a nie obszywane na zlecenie. a moze nie bylo takich wersji almery ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam,czy ktos z was ma skorzane fotele w swoim autku ? mam na mysli fabryczne wyposazenie a nie obszywane na zlecenie. a moze nie bylo takich wersji almery ? Gdzies kiedys widzialem Alme w skorze (szarej) i automacie. Nie wiem czy to bylo oryginalne, czy dorabiane, ale wg mnie wygladalo to paskudnie. No ale ja nie lubie skory na fotelach w samochodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Byly ostatnio do kupienia na allegro. Z tego co wiem trafiły do jednego z Klubowiczów... Moze niedlugo sie pochwali... Nie spotkałem sie z Almera z oryginalnymi fotelami skorzanymi i te z allegro wygladały na takie obszywane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiubik Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 a była fabryczna skórka wcześniej i to całkiem ładna w jasnej barwie ładnie się reprezentowała naprawde kumpel ma może kiedyś zrobie fotki i pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.