Gość wojsu Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Witam wszystkich. Mam pytanie czy istnieje jakaś instrukcja montażu haka w k11. Myślałem o tym, aby zrobić to samemu, ale na razie nie za bardzo wiem jak. Proszę o pomoc i pozdrawiam wszystkich użytkowników Micry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Znalazłem w instrukcji obsługi wskazówki jak zainstalować hak - posyłam Ci maila z załącznikiem - może to Ci coś ułatwi. Powodzenia powinieneś dać radę wg. instrukcji są fabrycznie przygotowane do montażu więc nie musisz w autku robić dodatkowych dziur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 a czy ktos z was ma moze hak micrze k-10. jaktak to prosilbym o fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.