Gość lookaszk Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Witam. W mojej micrze k11 padła nagrzewnica (dym z parą w kabinie, skraplanie z nawiewów, ubytek płynu w chłodnicy i w efekcie zalanie komputera (sterownika) 450zł :/ ) W związku z tym mam pytanie: Czy w przypadku micry z klimatyzacją (a taką posiadam) nagrzewnica jest taka sama jak w micrze bez klimy (bo w różnych serwisach raz mówią że taka sama a raz że inna, np. w trójmiejskim ASO KMJ zaśpiewali za samą nagrzewnicę 1600zł ). Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martinosss Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Witam sprawdze bo mam akurat na sprzedaz klimatyzacje z Micry k11 a jezdze aktualnie tez k11 wiec porownam i dam odpowiedz Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siinski Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 A ile wołałbyś za nią i czy pasowałaby ona do Micry K-11 z silnikiem 1.5D produkcji PSA (Peugeot-Citroen)??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lookaszk Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Nikt nie wie czy nagrzewnice z klimatyzacją i bez się różnią? Nie chciałbym w ciemno kupować ani zostawiać micry rozgrzebanej w warsztacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.