Gość kackar Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 nie swieci mi lewe swiatlo stopu z tyly i prawe z przodu mijania czy to bezpiecznik czy zarowka jak to wymienic ? dla kobiety to czarna magia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 kackar jako kobieta podjedź na jakąś firmową stację benzynową albo do sklepu motoryzacyjnego, ładnie się uśmiechnij i poproś kogoś z obsługi żeby Ci pomógł to zrobić. Ja pracowałem na bp i tam jak kobieta prosiła kogoś z chłopaków o pomoc to dosłownie wszyscy się rwali więc myślę, że dasz radę. Tylko nie pisz, że jestem szowinistą bo tak naprawdę jestem szarmanckim gentelmanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davenam Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 ja tam uwazam ze ten temat to jest jakas prowokacja i zart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.