Gość mezo Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 Temat informacyjny. Strona dotyczy Nissana Micry k10. http://www.k10.glt.pl Pozdrawiam świat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Witam Stronka jest OK Mamy swoja stronke o K10 8)Logujcie sie uzytkownicy Nisskow K10 Pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mezo Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Na forum Was wiecej, więc zapraszam do zaprezentowanie się i swoich micr k10 na stronce. Po to została zrobiona. Wszystko dla Was. Nie wstydzić sie ;] Pozdrawiam świat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumijagoda Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 ja tam czesto zagladam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 ja tez :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 ostatnio malo sie zmienia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość profes Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Bo trzeba materiały dosyłać pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mezo Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Malo sie zmienia bo mam malo czasu. Jak macie jakis pomysl na niusa lub cos ciekawego do downloadu, albo jakis widzieliscie gdzies artykol to wysylajcie do mnie ja zmiaeszcze. pozdrawim swiat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość InterCell Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Cześć mezo. Wczoraj wysłałem do Ciebie opis i foto swojej micry ale nie wiem czy dodszło. Pozdro........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 JA WYSZPERAŁEM foto mojej starej k10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość boris.blank Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Witam. Kiedy w Download będzie serwisówka do K10 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mezo Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 bedzie bedzie ale juz na http://www.micra.jc.pl Torszke trza jeszcze poczekac. Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mezo Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 http://www.micra.jc.pl testing... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Widzieliście te strony?? http://szalony.fm.interia.pl/ http://www.micra.host.sk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mezo Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Widzialem. Z jednym z autorow, chcialem nawizac wspolprace, ale nie mialem odezwu. Ale www.micra.jc.pl bedzie lepsza, o ile nawet teraz juz niejest ;] Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martusia Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Dawno tam nie zaglądałam a strona wygląda coraz ciekawiej. Muszę zrobic porzadek ze zdjęciami i podeślę coś do "nasze micry" bo to wstyd żeby żadnej K11 nie było. Pozdrawionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Domiś Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 stronka jest super... lapie za aparat i robie zdjecia mojej micry ... autka na stronce sa super w koncu micra to micra .... to autko ma cos w sobie 8) pozdrawiam MICRO-manniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 TA STRONA NIESTETY JUZ NIEISTNIEJE :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RudolfV Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 istnieje jakas stronka wylacznie o K10???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 tu była ale narazie nikt niezrobił , ja nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi