Gość 350z_Greddy Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Panowie Admini -prosze o NIE przenoszenie do dzialow OBSLUGA bo: 1.Nikt tam nie zaglada 2.Sprawa jest pilna Plynie wlasnie do mnie zestaw hamulcow firmy Brembo Gran Tourismo. Przednia os,tarcze 355mm. Ktos go musi zamontowac. Najlepiej w Warszawie lub okolicach... Wiadomo ze jakosc firm tuningowych jest jaka jest ...dlatego prosze wpisywac liste firm do ktorych moge napisac zeby mi przedstawili cennik na taka obsluge. Nazwa,nr telefonu, dlaczego tam (taki i taki projekt ,referencje).... Ja na razie mysle o VTG........TOmaracing nawet nie ma dzialajacej strony... Zabawki sa drogie i nie mam zamiaru byc kolejna ofiara polskiego dlubania,OK? Czekam na cynk Jezeli sa na forum mechanicy ktorym moge powierzyc swoje zycie montazem to prosze pisac PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 moge Ci na pw podac nr telefonu do Bartka (toma owner) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 350z_Greddy Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 dzieki Greg.Zalatwione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 O tomaracing zapomnij. ja dobrze pamietam historie jak Bortowi spartaczyli samochod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 patrz, a mnie wrecz przeciwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 patrz, a mnie wrecz przeciwnie no roznie w zyciu bywa, raz peka serce raz prezerwatywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.