Gość kosmol Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witam, przywiozlem Almere 2002r z anglii. W papierach nie ma napisane jaki ma silnik po czym poznac czy 1.5 czy 1.8 wiem tylko ze napewno beznyna. To moj pierwszy nissan wiec jestem zielony czekam na pomoc. Dodam ejszcze ze mam calego nissana na czesci jak by ktos cos chcial smialo pisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 po czym poznac czy 1.5 czy 1.8 Tylko po kodzie przy numerze fabrycznym silnika. Ma być QG15 lub QG18. Te oznaczenia są wybite na kadłubie. Na pewno będą trochę przyrdzewiałe, więc proponuje przetrzeć np. odrdzewiaczem. KLIKNIJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiubik Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Panowie no prosze ja proponuje się chwilkę przejechać i będzie jasne 1.5 to nie jest jakaś torpeda a 1.8 poczujesz pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Sprawdz vin i bedzie wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.