Gość tjnallpu Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mam pytanko. Czy w razie awarii rozrusznika można pociągnąć maximę (oczywiście manuala) aby ją odpalić? Wiem, że to trochę obciach ale lepsze to niż zamawianie lawety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmiodas Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 jesli masz sprawny akumulator i pompa paliwowa podaje paliwo to nie widze problemu oczywiscie mozna nie grozi ci przeskok rozrzadu ani inny taki wypadek ja osobiscie wykonal bym rozruch z 2 biegu mniejsze obciazenie silnika i skrzyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Znalazłem w instrukcji takie ostrzeżenia (napisane tłustym drukiem). 1.Samochody z silnikiem benzynowym wyposażonym w katalizator nie powinny być uruchamiane przez popychanie bowiem spowodować to może zniszczenie katalizatora. Chyba MAXIMKI to też dotyczy :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.