Gość kat_zdw Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 chodzi mi o popuszczenie sprzegla bo jest na samym koncu ustawione i ciezko sie rusza chcialbym zeby lapalo tak na polowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtasnissan Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 nie rozumiem tego. Chodzi Ci o to zeby je popsuc czy zeby lapalo. Jesli o to zeby lapalo to musisz wyregulowac linke od sprzegla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kat_zdw Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ono dziala tylko ze lapie przy samym koncu i ciezko sie rusza, a gdzie ta linka jest mniej wiecej a raczej ta regulacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Latarnik Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Regulacja jest obok akumlatora tylko nizej jak podniesiesz maske to zobaczysz po lewej stronie akku. linke zamocowana do skrzyni tam musz wyreguloac potrzebne ci bedzie bodajrze klucz 10 lub 13 i kleszczyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kat_zdw Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 oki dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mli Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Nie wiem jak Ci to dokładnie wytłumaczyc. Jak podniesiesz maske silnika to przy skrzyni biegów jest taka łapa. jest ona poruszana za pomocą linki. Na tej łapie jest sruba do regulacji. Ta własnie srubą regulujesz sobie sprzęgło. [ Dodano: Nie 01 Kwi, 2007 12:32 ] Pozdro dla osoby z ZDW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kat_zdw Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 dobra to juz bede wiedzial. witam kolege ze zduni mam taka sama micre jak ty tzn taki sam kolorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 kto mi powie w którą stronę kręcić regulację aby sprzęgło nie chytało prawie przy puszczonym pedale sprzęgła, bo tak jak ja mam to nie da się jeździć i coś czuje że za niedługo spale sprzęgło. Śrubę regulacyjna mam prawie do końca podkręconą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Teraz masz tak, że jak lekko wciśniesz sprzęgło to już masz luz? Tzn., że linka jest za mocno naciągnięta i powinieneś kręcić tak, aby ją popuścić (przedłużyć). Nie zapomnij po całej operacji dokręcić przeciwnakrętki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.