Gość sokens Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 od jakiegos czasu widze ze paruje mi migacz i woda sie skrapla i zbiera w kloszu migacza jak się tego pozbyć i jak zapobiegać? czy malutka dziurka wywiercona w migaczu starczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 oba migacze są całe nie sa nigdzie pęknięte wodu zebrało sie na dnie juz pare milimetrów więc moze jak zrobie dziórke na bieżaco będzie uciakać ta woda i nie będzie problemu nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ta co masz ucieknie ale parowanie i zbieranie się wilgoci pod kloszem to jest właśnie wina nieszczelnej obudowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 wywiercone dziury tylko pogorszą sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość polszad Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 prosta sprawa wyciagnij kierunki odczep szkla wyczysc i na sylikon szczelnie przyklei pod woda sprawdz czy nie cieknie jak nie wysusz i zaluz i masz po problemie (tylko ostrożnie odklejaj lubia pekac!!!) :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 zrobiłem milimetrówym wiertłem dziurke i wyeciła cała woda bez problemu teraz się zachowuje klosz nie paruje , woda się nie zbiera a dziurki wogole nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.