Gość Uzi Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam Mam takie małe pytanko.Czy włącznik świateł z rocznika poniżej 86 r różni się czymś od rocznika do 91 r ? Z góry dziękuję za wszelkie informcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ja swoj z 87 rozbieralem i reanimowalem (ze skutkiem pozytywnym, przy okazji nasmarowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michalek1987 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 z tego co mi wiadomo to niczym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fikolek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Funkcjami napewno sie nie różni ale mocowanie może być inne a już napewnoinny kształt ma kostka z kablami sam takiego kiedyś poszukiwałem i niestety niby do mojego były a jenak nie pasowały i jak napisał kolega marcin101 pozostała mi reanimacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość willi Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 witaj jak będzie potrzebny taki przełączniczek do światełek to pisz mam w swojej n13 GG 735923 pozdrawiam willi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.