Gość hunyk Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 witam. Mam pytanie. Czy wentylator chłodnicy z almery 1,4 96 r. bedzie pasował do Sunny N14 1,4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Według tego co się dowiedziałem z oferty intercars to powinno pasować, chociaż trzeba uważać bo w sunny były dwa rodzaje chłodnic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 mam sam silnik od wentylatora bo ramka mi się połamała mgę ci go sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cerber Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 wg mnie będzie pasować, tylko trzeba wtyczkę wymienić bo w N15 były inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Mnie też sie wydaje że śmiało mozesz go zakladać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kozamoza1 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 A ja mam takie pytanko bo mi nie działa wiatrak i w korku samochodzik się strasznie grzeje. Nie dawno go kupiłem. Tam przy akumulatorze gdzie są przekaźniki to ja jednego nie mam (tego pierwszego jak się stoi od strony zderzaka) Czy możliwe ,że właśnie jego brak wpływa na poprawną pracę wiatraka? Proszę o pomoc Wiatrak podłączałem na krótko i działa, więc nie jest to zepsuty silniczek wiatraka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.