Gość figur Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 witam, czy można wyjąć środkowe kratki nawiewu powietrza w P10 bez demontażu panela czołowego? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SzyZby Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Oczywiście,że można.Wystarczy mały śrubokręt i z obu boków na środku kratki trzeba podważyć a powinna wyskoczyć.Zalecam delikatność.Wyciągniesz w ten sposób wszystkie kratki nie tylko środkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość figur Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 czyli najpierw kratkę nawiewu do góry a potem do siebie? łatwo coś przy tym ułamać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ja bym jednak zdjal caly panel,latwo sobie uszkodzic i pozniej brzydko bedzie wygladac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SzyZby Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Czy łatwo uszkodzić? to zależy od zdolności manualnych,chęci współpracy samochodu i szczęścia.Tak na poważnie to robiłem to już kilka razy z tej racji,że w p10 nie ma filtra przeciwpyłkowego często gromadzą się tam różnego rodzaju śmieci i warto od czasu do czasu przeczyścić kanały nawiewu powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Moim zdaniem wygodniej odkrecic kilka srub.To moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość figur Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 dzięki za pomoc. jestem leń więc wyjąłem kratkę bez zdejmowania panela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diamond32 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 A jam mam pytanko o boczną kratkę po stronie pasażera w P11.144, czy też można ją jakoś podważyć tak żeby nie ułamać, czy lepiej zdemontować schowek i od spodu próbować się dostać? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.