Gość bloos11 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Mam almere 2.2 Di. Znalazłem kilka postów, które odradzają lanie Mobila do silnika. Dlaczego? Co się może stać? Wlałem właśnie Mobil S 10W/40 i teraz mam dylemat czy dobrze zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danstan Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Mobil S 10W/40 Witaj Czy te informacje akurat Waćpan czytałeś, tego oczywiście nie mogę wiedzieć, ale może one właśnie pomogą w wyjaśnieniu niechęci i zastrzeżeń forumowiczów do podanego powyżej oleju Mobila. ( Nie sugeruj się Waszmość tytułem wątku. ) http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=25594 Życzę przyjemnej lektury i pozdrawiam :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medor Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 sorry walnalem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bloos11 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A jednak Mobil do bani. Przeczytałem posty przez ciebie podane no i musze zmienić olej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 jednak Mobil do bani. Przeczytałem posty przez ciebie podane no i musze zmienić olej chwile mozesz pojezdzic, mi zaczeły sie problemy dopiero przy niskich temperaturach, wygladałoby na to ze Mobil jest za gesty, napinacz hydrauliczny nie pracował przez co łancuch strasznie dzwonił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiubik Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Dokładnie tak powiem kolejny i mam nadzieje ostatni raz nie lać tego oleju do naszych aut !!!! Nic dobrego z tego nie wynika a szkoda pieniążków i zachodu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Slavecky Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 To mi sie podoba ja zalalem jakis czas temu Valvoline MaxLife 10 W40 i gdzies po 2K silnik mi zaczal nap.... jak sieczkarnia balem sie tym jechac. pojechalem do norauto zalalem Carstrolem z beczki i byl spokoj. nigdy wiecej nie zaryzykuje. teraz kupilem Motul 4100 Power 15W50 5L i na dniach zmieniam. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.