Gość ŁuKasz92 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Witam mogłby ktos wstawic foty zaroweczek z cokołami do wyswietlacza LCD w almerze n16 przed liftem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Mogę Ci pokazać same żarówki do wyświetlacza mniejsze bańki a ta większa do podświetlenia nawiewu tylko jak widać musiałem dolutować kawałki drutu bo cokoliki do nawiewów są długie.Musisz uważać na te kondoniki na żaróweczkach,trzeba je delikatnie zdejmować bo bez nich zmienia się kolor podświetlenia na nijaki. Edytowane 13 Listopada 2012 przez gaten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŁuKasz92 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Niestety nie chce mi sie wyswietlic zdjecie z tego linku ;/ mogłbys jeszcze raz wrzucic foto? Edytowane 13 Listopada 2012 przez ŁuKasz92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Nie mogę usunąć tego posta może ktoś z adminów pomoże. Edytowane 13 Listopada 2012 przez gaten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŁuKasz92 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 dzieki wielkie czyli te małe sa do wyswietlacza LCD tam wchodza 3 zarowki.Wiesz moze jaki maja symbol? i jaki cokół pasuje, bo musze kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Nie potrzebujesz cokołów kup takie żarówki 12V mocy nie pamiętam,kosztują grosze i zamień w tych cokołach co masz tylko uważaj na te gumki bo pewnie bedą przyklejone do żarówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŁuKasz92 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 w tym zecz ze nie posiadam jednego cokola i czy dostane gdzies w sklepie badz bede zmuszony kupic na allegro.http://allegro.pl/zarowka-do-licznika-b8-5d-bax10d-z-cokolem-1-2w-i2770541631.html dobrze patrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Trudno mi powiedzieć oryginalne nie mają tej "dupki" jest tylko kołnierzyk i nie wiem jaka była jego średnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŁuKasz92 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 w takim razie bede musial pokombinowac ale dzieki bardzo za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Po to jest to forum te wyglądają podobnie http://allegro.pl/za...2741248542.html tylko nie wiadomo jak z rozproszeniem światła ale cokoły mogą być takie same. Edytowane 13 Listopada 2012 przez gaten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŁuKasz92 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 http://allegro.pl/zarowki-kolorowe-3x7mm-4x10mm-r5-r10-caloszklane-i2756906791.html'>http://allegro.pl/zarowki-kolorowe-3x7mm-4x10mm-r5-r10-caloszklane-i2756906791.html to jest chyba to samo jesli sie nie myle ;> http://allegro.pl/zarowki-kolorowe-3x7mm-4x10mm-r5-r10-caloszklane-i2756906791.html to jest chyba to samo jesli sie nei myle? :> warto zamowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jack69 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Fajnie, że poruszyliście ten temat... zacznę od linku: w jakim to kurcze języku? da się z tego coś kupić na odległość czy to tylko taki "rysunek" poglądowy? ja musiałem wymienić żaróweczki podświetlające monitorek LCD przy zegarach i żarówkę od obrotomierza. tylko w ASO było, a szukałem w kilku sklepach i serwisach nie firmowych. za 4 żaróweczki zapłaciłem ponad 60zł!!!!!!!!!!!!!!!!! na przyszłość dobrze by było mieć jakieś inne źródło Witam.Dzisiaj miałem wątpliwą przyjemność zakupu w ASO żaróweczki podświetlenia zespołu pokręteł nawiewu w [N16] po lifcie żarówke bezcokołowa z długą plasitkową oprawką zakupiłem za jedyne 34.67 zł i to po rabacie,wszelkie podobne żarówki które można by było zamiennie zastosować (jest możliwość samodzielnej wymiany) mają za krótkie styki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaten Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 mają za krótkie styki Jak widzisz na fotce wyżej to najmniejszy problem i koszt 50gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrt07 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ja również miałem w tamtym tygodniu niezbyt miłą przyjemność, zakupu w ASO 2 żarówek do pokręteł nawiewu. Koszt 1 szt wynosi 38zł. Za 2 zapłaciłem 70zł (+ jakieś grosze) po odjęciu 5% rabatu. Niestety u mnie poprzedni właściciel wyciągnął poprzednie spalone i nie miałem tej długiej plastikowej oprawki więc nie było szans nic wymyślić. Ale po zamontowanie efekt super, świeci idealnie Jeszcze mnie kiedyś czeka wymiana żaróweczki podświetlenia wyświetlacza, bo czasami gaśnie więc jest na wykończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 te żaróweczki są dostępne w sklepie elektronicznym po pare złotych mmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Gdyby ktoś był zainteresowany, to mam dostęp do takich nowych żarówek z długimi wąsami (nie ma potrzeby lutowania dłuższych). Koszt małej to 1zł, większej 1,50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŁuKasz92 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 mowisz o tych do wyswietlacza LCD 3mm mniejsze banki z wasami ?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Takie, jak na zdjęciu z postu #27. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 no ja płaciłem w drogim sklepie wiec pewnie masz w lepszej cenie ,, tak czy inaczej warto też zrobić up grade na diodę z jak sie da ,, mi sie kilka żaróweczek popaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Tofu: Jedź na os. Sportowe do sklepu akarium, tam mają po 1 i 1,5 zl, tylko kup sobie te na 14V. dobre są i nie palą się zbyt często (mam 2,5 roku je) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi