Gość gregors Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Witam! Krótkie pytanie! Chce wywalić katalizator,(p10 1.6 gaźnik) mam jednak LPG i tu sie rodzi pytanie? czy będzie sie dało później regulować LPG(co jakiś czas wymienia się filterek gazu i reguluje) co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 tak da sie wyregulowac bez kata a filterek do 20tys km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość indygox Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 zastanów sie czy chcesz wywalić katalizator przy LPG - bo moze byc taka sytuacja ze po wycięciu kata bedzie ci strzelało z końcowego tłumika - i nie wyregulujesz tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 mi nic nie strzela i nie mam katalizatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.