mimier Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A więc zaczęło się od tego, że po małej zmianie wyglądu autka zaczął razić moje oczy seryjny tłumik końcowy z wylotem o średnicy rurki od centralnego ogrzewania. Napaliłem się na tłumik końcowy KM TURBO (ale poczytałem trochę o niezbyt dobrej jakości i wytrzymałości tłumików tej firmy...i sobie odpuściłem), byłem skłonny nawet dorzucić więcej kasy i dobrać coś z oferty EL-TEC ale te wszystkie niby "sportowe" wydechy dają basowy pomruk, który pasuje do auta Coobcia a nie do mojej K10 z LPG...Takie jest moje zdanie Chciałbym polepszyć troszkę wygląd i zamontować jakąś ładną końcówkę tłumika. W grę wchodzi jakiś nieduży, pojedynczy owal (broń boże DTM) I pytanie: Czy ktoś z Was ma zamontowaną w K10 chromowaną końcówkę tłumika, bo chciałbym się dowiedzieć, czy jest sens się w takie coś bawić??? Prosiłbym najlepiej o fotki i linki z Allegro... Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciulek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 jedz do sklepu i kup sa tansze nizna allegro. Ja za swoja dalem 20 zl i jestem b. zadowolony ps. co tu opisywac koncowka jak koncowka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 zrobie fote to wrzuce jaki ma wydech , a wczesniej miałem dospawany kawalek rury niklowanej:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ja mam końcówkę owalną Ulter Sport w całości z nierdzewki- razem z montażem kilka lat temu dałem 80zł- od ładnych kilku lat nie widać po niej śladów rdzy lub jakiegoś zużycia poza przydymieniem wnętrza. trochę ją widać w dziale Nasze auta na jednym ze zdjęć mojego micruska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ja w k10 mialem wudech caly koncowy ,,REMUS,, dopasowany od innego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 No i ja zdecydowałem się na namiastkę Remusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.