Gość ADAM85 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 A ja w mojej n15 mam Michelin Energy e3a! i jest ok. Za komplet 800 zl! Cicha dobra i bezpieczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 im cichsza opona tym gorsza Czyli jednak 'teraz polska' :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ja mam nokiany nrt2 i sa naprawde ok :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszcz69 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 polecam Dunlopy SP SPORT 01 zrobilem na nich dopiero 2000 km. sa bardzo ciche, rewelacyjnie trzymaja na zakretach a odprowadzanie wody- poprostu bajka. stosunek jakosci do ceny reweoacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qbas Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ja mam Dunlop SP Sport 01 na tyle i Good Year Excellence na przodzie. Spisują się doskonale a i przyzwoite są jeśli idzie o głośność. Sprawdzone przy prędkości 200km/h dało się normalnie rozmawiać w kabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bazant Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zwróć uwagę, o których Bridgestonach w teście mowa. W teście jest ocena opon Bridgestona Turanzy ER 300, a to jednak co innego niż te "fabryczne" Almery.Pozdrawiam :one: Dokładnie. Turanzy to inna liga. Opona rewelacyjna jak dla mnie. Trenowałem Dunlopy SP200, Micheliny Energy Pilot, fabryczne Bridgestone B391, GoodYeary Hydragrip. Turazna jest najcichszą oponą w tym towarzystwie. A do tego ma rewelacyjne właściwości jezdne. Poczytaj sobie opinie na temat opony na www.opony.com czy czymś podobnym. Namówiłem na te kapcie innych i są zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Dokładnie. Turanzy to inna liga.Namówiłem na te kapcie innych i są zadowoleni Chyba zostałem wywołany do tablicy :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thomson30 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Letnie tofabryczne bridgestony a zimówki Michelin Alpina 2. Zimówki biją na głowę fabryczne. Co dziwne są cichsze od bridgestonów mino że zimówki, do tego dochodzi komfort jazdy lepszy, odprowadzanie wody rewelacja. Tylko cena około 300 za sztukę (tyle płaciłem dwalata temu), ale jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes113 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Z letnich to cieche są napewno Fuldy - EcoControl i Progresso. A o zimówkach trudno cos powiedzieć... Do swojej Almy mam Fuldy Kristall Montero i moim zdaniem ani nie są głośniejsze ani cichsze od Dunlopów ojca, mają tylko niewielka przewagę nad Kormoranami SnowPro, które miałem w Sunnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Co opinia to inna opona. Ja polecam BF GOODRICH PROFILER2 naprawde dobre i niedrogie jestem z nich zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bazant Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 . A o zimówkach trudno cos powiedzieć... Do swojej Almy mam Fuldy Kristall Montero i moim zdaniem ani nie są głośniejsze ani cichsze od Dunlopów ojca, mają tylko niewielka przewagę nad Kormoranami SnowPro, które miałem w Sunnym To wypróbuj GY UltraGrip 7, poczujesz i usłyszysz (znaczy nie usłyszysz ) różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olowis Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 witam odgrzewam temat bo minął rok od ostatnich wiadomości... wprawdzie gdzieś na forum czytałem w tym sezonie o letnich oponach do almery - jednak mimo usilnych starań nie odnalazłem tematu... szukam dobrych i sprawdzonych opon do n16 - fabryczne bidgestony powoli się kończą i nie jestem z nich zadowolony - głośne, szybkie zużycie (45tkm) czytałem pozytywne opinie nt bridgestone turanza ER300, pirelli P7, fulda carat progressio, było też coś o firestone (nie pamiętam które) - ale to było w ubiegłym roku... czy na sezon 2008 polecicie coś godnego uwagi? przedewszystkim cichego i dobrego na mokrym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 olowis, p pierwsze polecę 13 stron wątku - http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...05855625#501208. jeżęli po tej lekturze jeszcze będziesz miał wątpliwości to pisz śmiało. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Weź Bridgestone Turanza ER300 albo Uniroyal Rainsport2. Tanio masz na www.oponytanio.pl (nie kupowałem tam) w sumie tam widziałem najtańsze turanzy, bo Uniroyal wszędzie kosztuje mniej więcej tyle samo. Ps. u mnie siedzi Uniroyal Rainsport2, póki co jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebol Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zdecydowałem sie na opony Kleeber Dynaxer HP2 185/65R15 jest cicho i jest super. polecam na allegro wg. ceny na 10.04.2008r. 169zł. za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość berni73 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ja polecam Michelin Energy E3A. Jeżdżę na nich i są o niebo lepsze od fabrycznych Bridgestonów. Pewnie są jeszcze jakieś cichsze ale za to szybciej się zdzierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczar Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ja ze swojej strony poleca najcichsze opony jakie do tej pory miałem(potwierdzam tym samym wypowiedz forumowicza który wczesniej sie wpisał na 1 stronie watku) YOKOHAMA AVS DECIBEL V500/V550 V500 to są w indeksach do H(mam juz 2 lata) i teraz kupiłem 2szt w indeksie V. Opony rewelacyjne,w deszczu się sprawuja wysmienicie i są prawie bezgłośne. http://www.opony-yokohama.com/index.php?pr...amp;prod_id=481 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Kleeber Dynaxer HP2 własnie je zamawiam bo z tego co o nich czytałem to maja dobre opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi