Gość Piotr676 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witam, Mam problem z CD.Nie działa w temp. poniżej ~15C,gdy sie w aucie nagrzeje chodzi bez zastrzeżeń.Czym to może być spowodowane? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Melmack Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Cześć.To wina któregoś z procesorów.Miałem tak w fordoskim radyjku jak jeszcze miałem forda.Ponoć się nie naprawia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Moze wilgoc sie kondensuje na soczewce?Zima tez tak mam a radio sprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doktorkidler Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 jak zimno to mam ten sam problem w P12 19.dci kombi 2004r a tak apropo tak sie zastanawiałem czy ten odtwarzacz czyta mp3 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 nie czyta:( mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.