Gość Łukanek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witam mam pytanie czy ktoś z was ma w swoich nyskach ten olej? albo słyszał jakieś opinie o nim? :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danstan Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 opinie o nim? Witaj Poczytaj tutaj : http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=28039 a potem możesz Waszmość ewentualnie dodatkowo użyć funkcji szukaj Pozdrawiam :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 A to nie jest przypadkiem to samo co Super S 10W40? Jeżeli tak to jest taki sobie, lepszy jest Castrol Magnatec 10W40 a ja będę silniczek zalewał MOTUL'em 4100 Tubolight 10W40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niebieski Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Witam, mam SR20DE wczesniej jezdził na castrolu RS 10w60, ostatnio zmieniłem na mobil s 10w40 i moge powiedziec ze wszystko chodzi bardzo dobrze. Silnik cichutko szumi, gdzie na castrolu mozna było słyszec troche niepokojące dzwieki. Dla mnie jest ok. Dla porównania mialem wczesniej z kumplem sunny n14 1,4 LX, moj na castrolu przejechał 150 000km i panewki poszły sie .... jego ma teraz 230 000km i nie musial nic robic. Gdzie nie zapytam to Mobil bije castrola. U mnie w miescie jest rozlewnia oleji wiec moge powiedziec ze nieraz wlewacie lotosa zamiast mobila czy castrola :kosci: . Zależy co sie trafi jak nie masz pewnosci to wlej max life valvoline 10w40 ten jest najbardzie pewny (nie rozlewany w polsce). pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas200sx Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ja osobiscie nie mam zastrzezen do Super S 10W40, silnik pracuje cicho, równo. chyba ze trafi sie jakis oszukany, wymieszany itd, nasza Polska kochana, na wszystkim przytna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.