Gość Yarkoo Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 będzie film z najbliższego track daya, będą dobre opony, zawias oraz mam nadzieje, że również ładne kółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 że również ładne kółka ale kolka masz bardzo ladne chyba ze kolka rozrzadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ale kolka masz bardzo ladne miałem chyba ze kolka rozrzadu ooo o tych zapomniałem też będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość toli Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 będzie film z najbliższego track daya, będą dobre opony, zawias oraz mam nadzieje, że również ładne kółka To mógłbyś skręcić filma np. na IV od 100Km/h to też by dobrze zobrazowało te KM i Nm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 To mógłbyś skręcić filma np. na IV od 100Km/h to też by dobrze zobrazowało te KM i Nm ? myślę, że najbliższy track day już jakoś niebawem cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 to predkosciomierz juz dziala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 ale kolka masz bardzo ladne miałem Widziałem na stalówkach i dobrze wygląda Czemu piszesz, że miałeś? Zdjęli Ci, czy zdjąłeś pod zimówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 ale kolka masz bardzo ladne miałem Widziałem na stalówkach i dobrze wygląda Czemu piszesz, że miałeś? Zdjęli Ci, czy zdjąłeś pod zimówki? zimówki mam 14' a ATS'y były 15'stki. Sprzedałem je, na wiosnę spróbuje ogarnąć takie same, a jak nie to zakładam przemalowane na czarny półmat OEM'y 15'stki z Almery GTi. to predkosciomierz juz dziala? nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Aj stary d*py dałeś że nie zainteresowałeś się tyki wałkami z SR16VE N1, ale mam dobrą opcję dla ciebie bowiem z Czarkiem będziemy robić 240Konnego sanuszczana właśnie na tych wałkach więc jakby co to będziem mieć luzem z SR16VE [ Dodano: Pon 01 Wrz, 2008 17:36 ] NOWOŚĆ proszę: Stary dawny i zapomniany projekcik doczekał się odgrzebania i usprawniania Cholernie jestem ciekaw co przyniosą świerzo zdobyte wałeczki - najagresywniejsze co jest dostępne pod seryjne sprężyny a więc set z SR16VE i to wszystko kosztem mojego powoli zbliżającego się projektu z Męskim SR20VE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 A te wałki nie miały iść do drugiego VE? Yarko zatwardziałe czekał ale w końcu poszedł grubiej. Jakie orientacyjne przyrosty? 210KM pęknie? Ciekawe jak rozłoży się na nich moment? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Poza zmianą wałeczków odcinkę przestawiliśmy na 8500obr.min no i trochę dopieściliśmy mapę paliwową, na zapłon i chwilę prawdy przyjdzie nam poczekać do wypadku na hamownię. Moim skromnym zdaniem fajnie się zrobiło prawie zamyka obrotkę i aż chce się jeszcze wyżej kręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Poza zmianą wałeczków odcinkę przestawiliśmy na 8500obr.min no i trochę dopieściliśmy mapę paliwową, na zapłon i chwilę prawdy przyjdzie nam poczekać do wypadku na hamownię. Moim skromnym zdaniem fajnie się zrobiło prawie zamyka obrotkę i aż chce się jeszcze wyżej kręcić Yarkoo, będziesz 14-go w Rykach? Swoją drogą, taka operacja też by się czerwonej przydała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 no jest bardzo fajnie Dzięki Kuba za bardzo sprawne ogarnięcie tematu co do ryk to raczej będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Hurraaaa! Wreszcie sie spotkamy, tylko prima taka ciężka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Coś tam Panie nowego w tjuningach słychać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Bieda nic się nie dzieje - muszę chłopaka namówić na hamowanko czwartowe, zwłaszcza że ma do hamowni jakieś 1000metrów [ Dodano: Pią 05 Gru, 2008 12:37 ] Czas nieco odświeżyć nieco topic, tak wiec od jakiegoś czasu siedzą wałki z SR16VE, poprawiły dół w zakresie 1000-1500obr.min no i sporo góry dodały a co tu dużo pisać, look at that:D Tak więc nowy rekord Polski w Wolnossącym 2.0 z fabryki nissana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 headwork aż sie prosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ja tam będę namawiać na lekkie tłoki z SR16VE N1 z teflonem po bokach - 384gr sztuka i jakieś lekkie korbki np. EAGLE, wówczas nie będzie strachu że przy 9 tysiach coś nie wyda No i z 10,3:1 podniesie się stopień sprężania do blisko 13:1 teraz to sporo doda a przy np. N1 wałkach może być niezły wariat :kosci: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 No kurde gratuluje!!!!!! 214 koni ehhh ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ale mi dałeś mi kopa 214/207 to rezultat mistrzowski. Gratki przy otwartej kurtynie pozdro od czerwonej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foster Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Fiu fiu, goood job! :621: Gratulejszyn i szacuneczek :580: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Mi by wystarczylo 50KM mniej Niezly wariat musi byc na ulicy z takiego sunny :kosci: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Filmy trzeba jakieś spłodzić !! Jak bedzie jakoś cieplej to moze by tak się ustawić sunniaczami i coś pokrecić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 żebyś ty tak każdemu nie zaczo.ł tłoków z sr16ve wkładać bo żadna HOND vtec nie będzie chciała z nami się ganiać-ale projekt PROFI,i to jeszcze nie koniec...gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Hehe szpiegowskie foto: Wynikami kręcenia zębatkami tak za bardzo nie jesteśmy zachwyceni, nie szło ugrać ani jednego KM wręcz odwrotnie, poprawiało się wszystko poza górą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi