Gość PMW Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 1 Marca Yarkoo mam nadzieje że dowie się co to są siły boczne JEDŹ JARKU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Samochód na sprzedaż, więcej info w dziale Giełda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Samochód na sprzedaż czyli dobrze czytałem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Eeeee.... A takie fajne autko :/ Cos ciekawego w perespektywie czy poprostu czas na zmiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 sesyjka by mitoor <cheers> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 piersza fota wg mnie najlepsza, jest jakis konkretny kupiec bo jak zwykle pewnie sporo zainteresowanych na forach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Mnie Rossi wypytywał o nr tel do Yarko... Ciekawe czy dadzą mu kredyt i czy się dogadali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 raczej dadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 no i ostatnia fota samochód sprzedany, temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi