Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K11] Dziwne zachowanie Micry

Gość lopi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich!!! Mam maly problem z moja Micra, a mianowcie, kiedy silnik jest zimny to jest wszystko ok, natomiast po dluzszej jezdzie jakby przestaje reagowac na pedal gazu tzn. jak gwaltownie dodam gazu zaczyna sie jakby dławic i szarpac, natomiast jesli powoli, stopniowo dodaje gazu to jakos sie zbiera. Jesli macie na to jakas teorie to bardzo prosze o pomoc. Z góry dzieki. Moja micra to K11 '96, 16V, 1.0

Gość johny_fellow

Prawda, tez było.

Zaobserwowałem coś ciekawego, ostatnio cokolwiek się dzieje z silnikiem w Micrze od razu leci salwa, że to przepływomierz. Kiedyś ok.1,5 roku temu szła salwa, że to roząd. Ciekawe co będzie za następne 1,5 roku :D;)

• 2 lata później...
Gość kamil9856

Witam jestem tu nowy nie znalazlem na tym forum dzialu"przywitaj sie" wiec jestem z Kostrzyna nad odra, mam 24 lata ,obecnie jestem stalym bywalcem na W210.pl. Posiadam Micre K11 i mam z nia mamly problem, ostatnio jak jechalem micra to zapalily mi sie dwie kontrolki tzn.jedna napewno od recznego bo jak sposzczal reczny to nie gasnie a droga jest obok tez czerwona,razem pala mi sie dwie kontrolki i za nic nie chca zgasnac, od czego zaczac szukanie usterki bo nie mam zielnoego pojecia,nastepny problem to z tyłu nie oswietla tablicy rej.dodam ze bezpieczniki wszystkie ok. prad tam wogole nie dochodzi.prosze o odpowiedz i pozdrawiam..............