Gość blasior89 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Cos sie chyba zaczyna dziac z moja maximka 96 w wersij amerykanskiej 140000przejechane . od wczoraj zdarzlo sie ze zapalila po 2 razie nie zawsze tak sie dziej ale z 3 razu na 6uruchomien. Czy yo moze zaczyna sie cosdziac?? nigdy wczesniej sie to nie zdazalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 oj blasior blasior, nic tylko klopoty masz z tym autem. za tanio go kupiles hehehe. dzieje ci sie tak zawsze. podaj okolicznosci, silnik goracy, zimny itp itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blasior89 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 I na zimnym i na cieplym. tak jak pisalem zdazylo sie to tylko 3 rqzy wiec moze nawet nie potrzenie zabieram wam czas. Ale nigdy wczesnij tak sie nie dzialo. Moja maxima sie nie pier**li tylko poprostu ciebie o wszytko pytam wacu bo ty zawsze wiesz co trzebazrobic. dzieki za doltychczasowa pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 a czy kiedykolwiek zmieniales swiece i filtry?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blasior89 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Swiece tak, a filtry nie. Ty ale teraz juz jest oki nie wiem co to bylo. jak jeszcze raz tak sie stanie to odnowie temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 WACU jak czarownik ,i juz fura sie naprawila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.