Gość sokens Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 w moim N14 od początku jedna z częsci układu wydechowego jest znacznie niżej od reszty, wszysko wydaje się jakby miało byc tak w orginale bo nie ma tam zadnych zaczepow, ta częsc wydechu jest połozona mniej więcej na wysokości koła tylnego i dalej do pół metraw przód samochodu. Widziałem juz kilka nissanków które miały w taki sposób widoczną rure. Tak ma być czy da się coś z tym zrobić, wrzuciłbym foto ale niepotrafie jak ktoś bedzie tematem zainteresownay podrzuce mu foto na @. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cerber Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 U mnie jak miałem orginalny jeszcze wydech to nic nie zwisało, ale po założeniu nowego (od katalizatora w tył) zwisało i u mnie, u znajomego w warsztacie podciągnięto mi to i już nie zwisa. Cała robota sprowadziła się do podgrzania rury wydechu palnikiem na kolankach i lekkim podgięciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 własnie że nie pojawia mi się zaden napis pod oknem który by umożliwił mi "wklejenie" foty jest jakaś rada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 a nie idzie jakoś bezpośrednio wkleić? nie znam zadnego serwera na który mogłbym wrzucic foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 na tym foto jest widoczna zwisająca rura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 sokens a sprawdzałeś wieszaki końcowego tłumika? Wygląda to tak jakby jeden z nich się zerwał i dlatego tak wisi. Ewentualnie na pierwszym kolanie licząc od przodu środkowego tłumika też jest wieszak, sprawdź go też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cerber Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 No właśnie o tym mówiłem, poprostu zamiennik. Na gorąco trzeba podgiąć na kolanach. Tam nie ma wieszaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Na środkowym tłumiku jest wieszak, ja miałem oryginał i był, teraz mam nowy WALKERA od 100NX'a GTi i też jest. Chyba, że to jakiś tani zamiennik to możliwe, że nie dokończyli roboty tak więc sokens zrób to co cerber pisze i będzie OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.