Gość peteronyx Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witam. Ostatnio wymieniałem filtr przeciwpyłkowy w primerze P12. Przy okazji w otwór po wyciagnieciu filtra nabomblowałem srodka do czyszczenia klimatyzacji w sprayu. Wszystko złozyłem i było Ok. Klimatyzacja działala,dmuchawa również. Po trzech dniach przestal pracowac wentylator Wentylator jest jak martwy. Czyli nie mam nawiewu z klimatyzacja i bez. cisza. Moze ktos mi powie co mogło sie stac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario_k3 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 witaj Na czwartym biegu dmuchawa też nie pracuje? Bo jeżeli 4 bieg chodzi to masz walniętą płytkę dmuchawy było już setki razy na forum, pogrzeb w opcji "szukaj" pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szczepan P12 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 nie wiem czy zauwazyles podczas bomblowania ze psikasz na wentylator u mnie jest on pod filtrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.