Gość ROKI Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witam, jestem tu nowy kupilem primerke tydzien temu no i strasznie szumi na 99% to lozyska ale jak zobaczylem cene nowych to sie przerazilem ok. 500zl szt (mam wersje z ABS) jest jakis moze sposob na wymiane samego lozyska, czy trzeba z piasta. Gdzie kupic i gdzie to zrobic w Warszawie??? Bardzo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Raczej nic nie zrobisz z tym tylko bedziesz musial kupic nowe lub dobre uzywane. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 dobre uzywane. znalazlem na allegro po 150zl szt. tylko jak poznac ze sa dobre??? Blisko mnie raczej sa wiec bede mogl podjechac i obejrzec, na co zwrocic uwage?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Czy nie maja luzu, czy nie wydaja szumu przy obracaniu. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 nie cwiczyłem jeszcze tego tematu naprawdę nie ma polskich odpowiedników lub z innych marek poszukaj w necie..symbol łożyska lub suwmiarka w łapę i mierzysz flansz wew. i zew. powodzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 no tak tylko ze to sie zaklada z cala piasta - chyba nie rozbieralne to jest :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 No wlasnie jest nierozbieralne i w tym tkwi caly problem. Kiedys moi znajomi probowali to roztaczac i kombinowac ale nic z tego nie wyszlo. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Dzwonilem dzis do mechanika ktorego tak wszyscy chwalili (z Ursynowa) no i juz przez telefon bardzo go polubilem wykazal sie strasznym zainteresowaniem i zna sie na rzeczy, powiedzial ze moze byc to rownie dobrze wytarta okladzina szczek hamulcowych ktora trze o beden, no i prawdopodobienstwo jest duuuuuuze poniewaz reczny ledwo co lapie prawie wogole. Jutro podjade na diagnoze i bede wiedzial czy hamulce czy lozysko oby szczeki to byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marex9 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 witam u siebie tez musialem wymienic, objaw byl ten sam (b.glosny). kupilem na szrocie za stowe i dotad jest oki, no ale wiadomo na szrocie- jak sie trafi . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekmarecki Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 ROKI ja mam dobre łożysko używane od tylnego koła. Mam primerę P10 z ABS-em. Wymieniłem u siebie, bo myślałem że to łożysko a okazało się, że to opona była felerna d*pa że mnie i nie sprawdziłem tego przed wymianą łożyska. Wymieniłem na nowe a tu ZONK dalej to samo :!: :!: No i te stare leży w garażu. Co do ceny to myślę, że się dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 marekmarecki, wlasnie wrocilem od mechanika obstawia opony (12 lat!!!) i popekane linki hamulca recznego przez ktore nie odbijaja klocki i tra o tarcze :/ Dzieki za oferte (bede mial ja na uwadze), we wtorek ma mi to zrobic i kolka tez mam zamiar wymienic na alu 16" OT (mam znajomego z Kolna, pozdrawiam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekmarecki Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 No lepiej sprawdzić wszystko zanim sie kupi łożysko. Posprawdzaj sobie dokładnie - nie popełnij mojego błędu :!: Pozdrawiam :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blade Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 witam mam pytanie bo zauwazyłem ze kolo z tylu ma niwwielki luz czy moza dokrecic łozysko czy nadeje sie tylko do wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Łożysko z luzem, choćbyś dokręcił to i tak na niewiele pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi