Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

producent czesci zamiennych do Nissana

Gość Kubeusz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wyglada na to, ze bede musial wymienic rozrzad w swojej klamerce :(

Kto jest producentem czesci zamiennych dla Nissana?

Chcialbym kupic sensowny rozrzad za rownie sensowne pieniadze ;)

eeee, a jesteś pewien, że trzeba wymienić rozrząd? widzę po Twoim opisie, że nie jesteś nowy, więc zapewne wiesz, że tych rozrządów się nie wymienia bez powodu... a idąc dalej. jesteś pewien, że chciałbyś tak istotną część silnika kupować w zamienniku? co prawda nie wiem jakie są ceny orginałów (na pewno nie małe), ale to jednak pewne ryzyko. dla pewności zadzwoń do inter cars i zapytaj. nie mam nr tel. ale na informacji Ci dadzą bez problemu ;)

eeee, a jesteś pewien, że trzeba wymienić rozrząd? widzę po Twoim opisie, że nie jesteś nowy, więc zapewne wiesz, że tych rozrządów się nie wymienia bez powodu... a idąc dalej. jesteś pewien, że chciałbyś tak istotną część silnika kupować w zamienniku? co prawda nie wiem jakie są ceny orginałów (na pewno nie małe), ale to jednak pewne ryzyko. dla pewności zadzwoń do inter cars i zapytaj. nie mam nr tel. ale na informacji Ci dadzą bez problemu ;)

InterCars ma z tego co wiem sredniej jakosci czesci...

Wszak nie od dzis wiadomo, ze czesci produkowane dla koncernow sa tak naprawde tylko "opieczentowane" logiem firmowym :) Ta sama czesc bez pieczatki "Nissan" bedzie o polowe tansza. Stad moje pytanie. Chodzi o producenta zaopatrujacego Nissana w czesci zamienne :)

ps

Poki co w temacie rozrzadu to ciagle moje przypuszczenia.

Wszak nie od dzis wiadomo, ze czesci produkowane dla koncernow sa tak naprawde tylko "opieczentowane" logiem firmowym :) Ta sama czesc bez pieczatki "Nissan" bedzie o polowe tansza.

prawda

InterCars ma z tego co wiem sredniej jakosci czesci...

może i prawda, ale to był pomysł, żeby się zorientować, czy w ogóle występują zamienniki

[ Dodano: Wto 10 Kwi, 2007 21:11 ]

Chodzi o producenta zaopatrujacego Nissana w czesci zamienne :)

nie mam pojęcia kto to produkuje

ja wymienialem ten badziew jakis czas temu (lancuch + napinacz) przede wszystkim poszlo o napinacz , a lancuch to byla pochodna ;-) , ktos niedawno mipowiedzial ,ze ten napinacz moze sie szybciej psuc (120tys km)przy stosowaniu nieodpowiedniego oleju np5w40 , ponoc ok jest 0w ale to taka tylko dygresja ...

cos kolo 2 tys zl , nie robilem tego wASO , 1200 lancuch 400 napinacz , 200 robota , ale nie pamietam dokladnie ... kiedys pisalemjuzotym naforum i podawalem dokladnie , teraz nie pamietam...

cos kolo 2 tys zl , nie robilem tego wASO , 1200 lancuch 400 napinacz , 200 robota , ale nie pamietam dokladnie ... kiedys pisalemjuzotym naforum i podawalem dokladnie , teraz nie pamietam...

1200 za łańcuch :zdziw: Czy to nie pomyłka? Jeśli nie, to masz naprawdę drogie auto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...