lkowal Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zastanawiam się nad zakupem opon BF Goodrich Touring do mojej Almery. Czy to dobry wybór? Cena za szt. w rozmiarze 175/70R13 - 117zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ja mam 185x65x14 BF GOODRICH PROFILER2 i jestem bardzo zadowolony :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MiMio Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Goodricha mam w Micrze. Jak kupowalem - to pytałem w serwisie jaka jest ich jakość (bo mialem do wyboru w tej samej cenie Firestone) , i pracownik serwisu zapewniał mnie że opony są OK (powiedzial że sam na nich jeździ). Więc wziołem 2 nowe na przód, bo 2 miałem po 1 sezonie (na tyle). Póki co jestem zadowolony, dosyć ciche, dobrze trzymają i oby tak dalej [ Dodano: Sro 11 Kwi, 2007 10:09 ] Opony w Micrze to model Touring - 155/70/13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkowal Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 ok, dzięki, dziś jadę je zakupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekN15 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Tutaj też możesz zobaczyć ich ocenę: www.opony.pl/opinie.asp?ido=525 Osobiście też zastanawiałem się na wyborem i kupiłem Yokohama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabiozo Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 niedawno zakupiłem nowe BF Goodrich Touring do mojego sunny jak narazie super, ciche są a cena też atrakcyjna, też miałem brac yokohamy ale spro droższe i mój wulkaniator nie miał na stanie ale nie żałuje wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matt28 Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Witam Jedna z lepszych stron dotyczacych opinii o wszelkiego rodzaju oponach znajduje sie tutaj OPONY-OPINIE Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AS Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 ja mam od roku bf goodrich profiler 2 i są całkiem ok. Ciche i bez zarzutu trzymają się w różnych warunkach. Co mnie zdziwiło na przy zakupie do dosyć płytki bieżnik w porównaniu do innych ale nie wygląda na to żeby znikał jakoś szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HARRYBOY Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Mam w swojej Nysce z przodu Touring 14" 175/65. Opony kupione były 3 lata temu i maja przebieg 30 tys. Bieżnik w sumie naprawdę leciutko zużyty i nawet mam kolce gumowe gdzieniegdzie na obwodzie-prawie jak nówka. Jedyny minus-uważaj na zakrętach po deszczu z prędkością - trochę się ślizgają... porównywałem branie paru zakrętów Golfem 4 na oponach Pierlli P3000 - sorry ale Pirelki wypadły lepiej bo się nie slizgały :one: Poza tym sa naprawdę wytrzymałe Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.