Gość RadMaxx Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Witam! Jak w tremacie ;(, chciałem wymienić żarówkę od podświetlania tablicy rejestracyjnej w tyle... i ni eodpowiołem akumulatora... mało tego na zapalonych światłach.. i trach ;( Efekt: - prawa tylna lampa nie świeni - podświetlenie zegarów nie świeci - podświetlenie przełączników nie świeci - oświtlenie tablicy z tyłu nie świeci - brzęczyk świateł tez nie działa Bezpieczniki pod kierownica niby całe.... Czy są gdzieś inne bezpieczniki czy musze wszystko pozmieniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 tak skrzynka pod maska obok aku. 100% ze sie pojaraly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RadMaxx Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 No trochę się uspokoiłem.. ale zobaczymy.. Jakie to bezpieczniki trzeba kupić drodzy koledzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 glownie 15 i 10. ja pakuje co mam i jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 takie jakie się spaliły pod maską zobaczysz a na skrzyce powinien być opis sprawdz byc może są tam zapasowe bezpieczniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 miałem to samo ale nie przy wymianie żarówki. Wal pod maskę i w skrzynce wymieniaj bezpiecznik opisany jako zdaje się TAIL on odpowiada za tył i zegary/przełączniki a przód świeci normalnie jak on padnie. Tam jest 10A ale ja miałem akurat 15 wrzuciłem i już dwa miechy bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RadMaxx Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 WSZYSTKO OK!!! BEZPIECZNIK WYMIENIONY!!! DZIĘKI!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.